Een interactief en multimediaal detectivespel van Patrick Bernauw: klik hier voor meer info!Kunstfotograaf Pieter De Graeve specialiseert zich in oude verlaten fabrieksterreinen en dergelijke. Daar maakt hij de prachtige kunstfoto's, die door Nandos in bovenstaande clip van passende muziek werden voorzien.
Onlangs bevond Pieter De Graeve zich in een vervallen fabriek in ??? en toen zag hij daar ineens... de beruchte gangster Angelo Eliano. Ongetwijfeld kwam die er de zogenaamde Buit van Borneo ophalen of opnieuw verstoppen... Eliano bleef ook een paar keer staan om zijn directe omgeving wat beter te bekijken, alsof hij op zoek was naar een bepaalde plek, een herkenningspunt... Maar toen ging het mis... Pieter maakte een foto waarop Angelo Eliano in eigen persoon te zien is... en de gangster kreeg hem in de gaten. Pieter moest de benen nemen, maar misschien heeft hij op deze of andere foto's wel ongewild de plek vastgelegd waar de Buit van Borneo werd verstopt... Best mogelijk dat Eliano slechts een deel heeft opgehaald en dat de rest nog ergens op het fabrieksterrein te vinden moet zijn!

Ga jij met kunstfotograaf Pieter De Graeve op zoek naar de Buit van Borneo? Start je speurtocht dan met een klik op de titel van dit artikel!